Γραφικοί

Επιτέλους σε αυτόν τον χώρο μπορώ να εκφράσω μερικά πράγματα πιο ελεύθερα από ότι στο φόρουμ του AWMN. Επιπλέον τώρα που “πάλιωσα” —> 5+ ενεργά χρόνια στο άθλημα, και έχοντας ένα σεβαστό αριθμό “ταρατσάδων” στο δυναμικό, μπορώ να πω ότι διαθέτω μια καλή εικόνα για τα δρώμενα και τι πραγματικά “παίζεται” πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις. Ακολουθούν λοιπόν οι προσωπικές μου εκτιμήσεις και παρατηρήσεις.

Σήμερα θα “τιμήσω” τον αγαπητό papashark. Ιδρυτικό μέλος του AWMN που μετά από σύντομο χρονικό διάστημα στράφηκε ιδεολογικά εναντίον του σχήματος που ίδρυσε για λόγους που δεν έχει ποτέ ο ίδιος παραθέσει και διευκρινίσει. Από όσο τον θυμάμαι, κάνει ασύστολα και χωρίς φραγμούς επιθέσεις σε οτιδήποτε φέρει κάποια αξία και πιθανά τον επισκιάζει. Αναλαμβάνει δράση μόνο όταν έχει τον απόλυτο ηγετικό έλεγχο, σε αυτό μπορώ να πω ότι μοιάζουμε λίγο. Όσο τον θυμάμαι, δεν έχει πει ποτέ κανένα καλό λόγο. Αντίθετα είναι ιδιαίτερα κουβαρντάς στο να “κλαδεύει” και “θάβει” ανθρώπους που έχουν όρεξη, ενθουσιασμό και παράγουν έργο.

Κατέχει την πρώτη θέση σε δημοσιεύσεις στο φόρουμ, που σημαίνει ότι έχει άποψη για τα πάντα, αλλά επαναλαμβάνει συνεχώς:

Πιο πολύ όμως ενοχλούμε όταν η βλακεία και η αυτοπροβολή, 
παρουσιάζονται ως μεσσίες εδώ μέσα....

Να σημειωθεί, ότι στην Ασύρματη δικτύωση του χαμόγελου του παιδιού, είναι ο μόνος που ανέλαβε να δώσει και εισπράξει τα εύσημα του έργου. Τα συγκεκριμένα λινκ φυσικά δουλεύουν στο φουλ και ως εκ τούτου ακούγονται από παντού σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Επιπλέον δηλώνει:

Για όλα τα μακρινά λινκς ενοχλούμε, όταν αυτά περνάνε σουβλάκι 
δεκάδες άλλους κόμβους, αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν ονομάζουν 
την βλακεία τους ως "έξυπνο λινκ".

την στιγμή που χθες από τον κόμβο surfer, #13654 ακούσαμε λινκ του 277 μέτρων awmn-1265-11272 -64db σε απόσταση 5+ χιλιομέτρων. Το συγκεκριμένο λινκ παίζει με ισχύ στο full, δηλαδή 10+ παραπάνω από αυτή που παίζει το λινκ katsaros_m <—> ttel απόστασης 11+ χιλιομέτρων με πιάτα 1 μέτρου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

με ενοχλεί η στάση του, όπως και αρκετούς άλλους, το ξέρει και νομίζω ότι αυτό τον επιβεβαιώνει, αλλά θα στεναχωριόμουν αν κάποια στιγμή σταματούσε να ασχολείται με τα του AWMN έστω και με τα “κουσούρια” που πιστεύω ότι διαθέτει σε αφθονία.

Comments

1. On Monday, September 21 2009, 18:25 by Nikiforos

Acoul μπράβο σου! έχεις απόλυτο δίκιο! πραγματικά λυπάμαι που άτομα παλιά στον χώρο του AWMN αντί να ενθαρύνουν τους νέους και να συγχαρούν όπως πρέπει αυτούς που παλεύουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας, κάνουν το αντίθετο με το να τους κοροιδεύουν, να τους ειρωνεύονται, να τους βρίζουν και γενικά να έχουν μια αρνητική στάση για κάθε τι καλό στο δίκτυο. Μάλιστα είδα κακή συμπεριφορά σε πολλά άτομα στο forum σε βαθμό που απωθούν τον κόσμο από αυτό! έτσι λένε τι να μπω να κάνω στο forum? να διαβάζω τις βλακείες του τάδε? ξέρετε ποιός είναι αυτός! ελπίζω οι admins να συμαζέψουν το forum και να σταματήσει αυτό. Κρίμα οι γνώσεις να μετατρέπονται σε άσχετο και υβριστικού χαρακτήρα υλικό. Και κρίμα που τον papashark τον είχα για καλύτερο άτομο. Μάλλον έκανα λάθος τελικά......

2. On Monday, September 21 2009, 21:18 by Papashark

Α ρε Αλέξανδρε....

Μου αρέσει που έχεις το θράσσος να πιάνεις και το Χαμόγελο του Παιδιού στο στόμα σου.

Ξεχνάς να γράψεις ότι δεν ήρθες ποτέ να βοηθήσεις, παρότι έγραψες ότι θα έρθεις. Ξεχνάς να γράψεις ότι ποντάρισες στην αποτυχία του όλου εγχειρήματος για να μου το χρεώσεις, αλλά τελικά το εγχείρημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Και προπάντων ξεχνάς το τηλεφώνημα σου στον ΙΤ του Χαμόγελου, όπου πήρες για να με θάψεις και να με βγάλεις έξω από το εγχείρημα, λες και υπήρχαν λεφτά να χωρίσουμε.....

Βέβαια λεφτά δεν υπήρχαν, υπήρχε όμως μπόλικη δόξα και καρέκλα που έβλεπες εσύ, και έπρεπε να ήσουν αρχηγός για να τα πάρεις, γιατί με εμένα μέσα ήξερες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις καλάμι να καβαλήσεις.

Αυτά περί χαμόγελου, τα υπόλοιπα δεν με νοίαζουν, καθότι είσαι γνωστός μπουρδολόγος, καταφέρνεις να επιβιώσεις στην αρχή που δεν σε ξέρουν, μετά σε καταλαβαίνουν και καταντάς πράγματι γραφικός όπως και ο τίτλος

3. On Monday, September 21 2009, 21:57 by nikpangr

Oλά τούμπανο στο χαμόγελο του παιδιού,παρανομες συχνοτητες,full tx,και ο papashark δεν δέχτηκε καμμία μα καμμια βοήθεια.

Εγωισμός?παραξενιά?Πάντως το αποτέλεσμα όντως βοήθησε προσωρινά το χαμόγελο του παιδιού (το οποίο σημειωτέων τον τελευταίο καιρό παίρνει πολλές επιδοτήσεις και υπολογιστές από παντού).

Iσως το έκανε για το βιογραφικό του .

Oπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι ένα.....
Ομαδικότητα κάτω του μηδενός.

Μαζί με τον Σταύρο πού εχει το linkshop < μονοι τους > βάλανε ενα λιθαράκι στο βιογραφικό τους και καταφέρανε μονοι τους να το φερουν εις πέρας τσατρα πατρα ( θα φανει στο μέλλον στο άμμεσο μέλλον )όταν δεν θα λειτουργεί τίποτα και θα τρέχουν πάλι ξανα και ξανα....

χωρις να κανουν ανακοινωσεις στο forum του awmn,......βέβαια.

Ισως και να τους αρέσει να τρέχουν....μπάς και βγεί απο σπόντα καμμιά δουλίτσα...

...Τοο Pathetic.....

Ο καθένας όμως με τα βίτσια του.......

Αρκει να μην ενοχλούν με τα τουμπανα τους όλους τους άλλους....

Να ναι καλά όπου και να ναι......και να θυμόνται ένα πράγμα "Έχει η ζωη γυρίσματα",να προσέχουν....για να έχουν.....

Για καλό το ξεκινήσανε......για την μνήμη του φίλου μας..Έτσι δεν είναι?

<<<<Έχετε υπ όψιν σας ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ>>>>>>>

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ......

4. On Wednesday, September 23 2009, 23:42 by senius

Εδώ είμαστε.

Όλοι έχουν ιδέες, εμπειρίες, εντυπώσεις από το χόμπι του AWMN.

Πάρα πολλά άτομα έχουν αφήσει οικογενειακές υποχρεώσεις, δουλειές, για να κάνουν σωστά ένα χόμπι αφου το αγαπάνε και το γουστάρουν.

Κρίμα που υπάρχον οι αετονύχηδες που με τις ιδέες τους, πιστευουν και προσπαθούν να κόψουν τα φτερά από το άθλημα που πιστεύουν επόμενες γενιές.

Κάποιοι από αυτούς τους δασκάλους, ήταν η ιδέα μου, το μέλλον μου, ο πατέρας μου.

Στην πορεία όμως, εδώ και 2/5 χρόνια, αποδείχτηκα λάθος.

Έπαψαν κάποιοι master που πίστευα ότι ήταν master, να μπορούν στον νου μου να μπορούν να είναι.

Κάθε άλλο απέδειξαν, όπως ακόμα το κάνουν ασύστολα, θα προσπαθούν μέσω του κομπλεξισμου που έχουν σαν χαρακτήρες να προσπαθούν να το περάσουν σε άλλους.

Με λίγα λόγια είναι εγκλωβισμένοι και ψωνάρες.

Κρίμα.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα αντέξει η ενότητα που λέγετε AWMN, τέτοιους δασκάλους.

Λυπάμαι.

**senius**