Υπηρεσία Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης μεσω Διαδικύου και A.W.M.N

infosattvΕίναι σχεδόν έτοιμη η υπηρεσία τηλεόρασης και ραδιοφώνου η οποία θα λειτουργεί και απο το διαδίκτυο και θα εχει την δυνατότητα να φιλοξενεί και αλλές παρόμοιες υπηρεσίες.Σκοπός της είναι να ενημερώσει με οπτικό υλικό ότι αφορα τα ασύρματα δίκτυα (Κατασκευές-Στησίματα) με video οδηγούς και παρουσιάσεις.Ακόμα θα εχει και ενα σημείο στο οποιο θα παρουσιάζονται ανάλογες εκδηλώσεις σε video.Mπορείτε να ανεβάσετε και εσείς το δικό σας βιντεό μέχρι 400 mb και να γίνετε μέλος της σελίδας μας..

Η σελίδα προς το παρόν ακούει στην διεύθυνση http://tv.awmn kai σε ενα μήνα απο τώρα θα ακούει και στην διευθυνση http://tv.infosat.gr. Φιλοξενείται σε προσωπικό debian server kai χρησιμοποιεί joomla 1.5 ,hwd video share,kai adobe media encoder 3.05 στον ιδιο server φυσικά.

Είμαστε σε φάση δοκιμών για live stream kai sta 2 δίκτυα (a.w.m.n kai internet).Θα σας ενημερώνουμε για κάθε νεό από εδώ..

Επισκευτήτε την σελίδα και πείτε μας την γνώμη σας και κάντε και τις παρατηρήσεις σας.και φυσικά αν δεν θέλετε να γραφτήτε μέλη μπορείτε να μην το κάνετε,απλά δεν θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες,όπως το live stream ας πούμε... Καλή περιήγηση... Νikpangr.

Comments

1. On Monday, September 28 2009, 10:56 by acoul

Είναι μια καινοτομική και γεμάτη ενθουσιασμό κίνηση, στοιχεία που απουσιάζουν όλο και περισσότερο τελευταία από το Ελληνικό προσκήνιο. Εύχομαι να τα πάει καλά και να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι ιδιαίτερα υψηλοί !!

Καλή δύναμη και καλό παιγνίδι γιατί τα ωραία πράγματα που πετυχαίνουν είναι αυτά που μας γεμίζουν και όχι αδειάζουν τις μπαταρίες !!

2. On Friday, October 2 2009, 00:29 by nikpangr

Περιμένω τα video πού έχουμε τραβήξει στον Υμμητό καθώς και τα video που εχεις φτιάξει με την εγκατασταση openwrt και ότι υλικο νομίζεις για να το ανεβάσω στο tv.awmn. Α......coul ακουςςςςς????
Έχει πέσει πολύ δουλειά και πειραματισμός στην σελίδα και σε λίγο θα είμαι 100% έτοιμος και για live stream χωρις buffering....xaxaxaxaxa

3. On Tuesday, October 6 2009, 00:12 by nikpangr

Απο την ιστοσελίδα αυτή θα μπορείτε και εσείς να κάνετε video stream έχοντας το απαραίτητο βέβαια εξοπλισμό συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας (video camera - κάρτα ήχου_) με 3 μόνο κλικ πανεύκολα εφ οσον διαθέτετε σύνδεση Internet kai awmn βέβαια και το απαραίτητο upload bandwith.Aυτο θα γίνεται κατοπιν συννενόησης με e-mail στο nikpan@gmail.com.ουτως η αλλως μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν stream εικόνας και ήχου.Ετοιμαστήτε λοιπον και ελάτε να σας φιλοξενήσει δωρεάν ο server μου-μας.Επικοινωνήστε μαζί μου για τεχνικές λεπτομέρειες......nikpangr nikpan@gmail.com

4. On Tuesday, October 6 2009, 07:46 by acoul

για να δούμε τι θα ... δούμε :-)

5. On Wednesday, October 7 2009, 18:04 by nikpangr

apo εβδομαδα αρχιζουν οι επισκεψεις σε ταρτασες..

6. On Wednesday, October 7 2009, 18:45 by acoul

Άντε Νίκο με το καλό. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει το σχήμα. Η ιδέα είναι πολύ μπροστά και αποθέματα ενθουσιασμού και ενέργειας υπάρχουν σε αφθονία.

Εύχομαι το καλύτερο !!

7. On Saturday, October 17 2009, 19:42 by nikpangr

http://tv.awmn/index.php/video.html?task=viewvideo&video_id=63 To πρώτο βιντεάκι απο τα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και τον κόμβο εκεί.

8. On Friday, October 23 2009, 22:24 by senius

Καλορίζικη η υπηρεσία.

Περισσότερα εδώ: http://www.awmn/forum/viewtopic.php...