θα επανέλθει !!

Το AWMN θα επανέλθει δριμύτερο !!! Λίγο υπομονή θέλει να εξατμιστούν οι λαμπεροί μνηστήρες που εμφανίζονται κατά καιρούς και ως γνωστόν δεν αντέχουν στον χρόνο και τις κακουχίες. Υπομονή λοιπόν, μπόρα είναι θα περάσει, θα μαραθούν και θα πάνε σε άλλες παραλίες με την ίδια καιροσκοπική αντίληψη. Εδώ θα παραμείνει το αυθεντικό, γνήσιο υλικό που αντέχει στον χρόνο και η κάψα και ο ενθουσιασμός δεν ξεφτούν στο πέρας του χρόνου, το ανάποδο ισχύει.

Σήμερα διανύουμε την μικρότερη μέρα, από αύριο αρχίζουν να ξαναμεγαλώνουν !! Ο καιρός αυτές τις μέρες είναι ότι καλύτερος για τρελές ταρατσάδες και έξαλλα λινκ. Το AWMN δίκτυο θα παραμείνει ανοικτό και ελεύθερο, και τα πυροτεχνήματα θα ενθουσιάζουν μόνο όσο κρατούν, από εκεί και πέρα τα λινκ προσφέρουν πιο σίγουρη, διαχρονική και ουσίας σχέση.

Δεν είχε ταρατσάδες αυτό το Σ/Κ, παιχνίδι με openwrt το οποίο είναι ότι καλύτερο και πιο όμορφο σαν εργαλείο. Προχωράμε σταθερά, ακάθεκτα και με σοβαρότητα στις ταχύτητες της επόμενης γενεάς (802.11n) με σεβασμό στην μπάντα και το φάσμα. Αν και δεν έχω παίξει τελευταία, ο acononix μου είπε για 100Mbit @ 20MHz καθόλου άσχημα και με την σφραγίδα και ποιότητα του ελεύθερου και ανοικτού λογισμικού !!

Ανοιχτό δίκτυο, ανοιχτό λογισμικό, ανοικτό πνεύμα και σκέψη !!