Κόμβος katsaros_m #1982

Ο κόμβος του Μίλτου έπαιξε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του OZOnet το οποίο σαν στόχο είχε και έχει την εξάπλωση του AWMN με κόμβους που βασίζονται σε ανοιχτό λογισμικό (τον πρώτο καιρό Voyage Linux και αργότερα μέχρι σήμερα OpenWrt).

Ο ενθουσιασμός και η θετική διάθεση που είχε ήταν κάτι που ξεχώριζε από χιλιόμετρα μακρυά στις συναντήσεις που γινόντουσαν τότε στο καφέ των Αμπελοκήπων με την ονομασία σκυλο-καφέ, μια και ο john70 που το ανέδειξε και καθιέρωσε συνήθιζε να βγάζει βόλτα τον συμπαθητικό σκύλο του με την ονομαζία fox.

Πολλές οι εξορμήσεις το 2005 σε διάφορες ταράτσες του λεκανοπεδίου. Τότε είχαμε καταλήξει σε λύση wrap/pcengines. Μηχανές που παίζουν άψογα και αδιάλειπτα μέχρι σήμερα προσφέροντας 40+Mbit σε κάθε ζεύξη.

Ο Μίλτος εκτός από ενθουσιώδης AWMNίτης, άνοιγε κάθε απόγευμα την τότε λέσχη στην Αμερικής, έδινε πάντα το παρόν σε συνελεύσεις και εργαστήρια κατασκευής feeder, αποδείχτηκε και δεινός ψήστης.

Υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα για τις παραπάνω δράσεις αλλά δεν θέλω να υπερφορτίσω τον αναγνώστη με επιπλέον υλικό.

Ο Μίλτος ζει και βασιλεύει, ο κόμβος του συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα ένα σημαντικό σταυροδρόμι χρήσιμων διαδρομών στην υπηρεσία του ανοιχτού και ελεύθερου δικτύου πολιτών.

Χμμ εντάξει δεν αντέχω, εδώ το αποτύπωμα της ανέγερσης του περίφημου πύργου του !!