Περί ποιότητας

wifi-flower.jpg Βρέθηκα πρόσφατα στο Νότιο Κρητικό πέλαγος με ένα ποδήλατο και υπνόσακο στην πλάτη. Απολαύσεις που ξεχωρίζουν και σηματοδοτούν.

Επιστρέφοντας πίσω στο μεγάλο άστυ συνειδητοποιώ ότι ξαφνικά όλος ο κόσμος ανακάλυψε το ανοιχτό και ελεύθερο λογισμικό. Όλοι σχεδόν πλέον μιλούν για το openwrt και τις ατέλειωτες δυνατότητές του. Πράγματι έτσι είναι, πρόκειται περί ενός συναρπαστικού εργαλείου.

Κάπως έτσι πάει το έργο, είναι μέχρι να γίνει το σούσουρο και μετά πάει από μόνο του μέχρι τελικής πτώσης. Όμως αυτό που απουσιάζει και θα αναζητούμε διαρκώς και ακατάπαυστα, είναι η ποιότητα.

Αυτά τα λίγα παλικάρια που κάνουν παπάδες και μας συγκινούν και εμπνέουν όσο δεν πάει.

Μακάρι σύντομα να βρεθούν στο τραίνο αυτό της συγκινητικής μαγείας και το γυναικείο στοιχείο το οποίο εδώ και πολλές δεκαετίες απουσιάζει περίτρανα από όλο αυτό το σχήμα της έρευνας, "ανάπτυξης" και έρωτα. Φυσικά και ο έρωτας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από όλα αυτά, ειδικά όταν μιλάμε για δημιουργία !!

Ευχή για καλά μπάνια και αυτό το καλοκαίρι με άφθονη έμπνευση, περιπέτεια και ποδήλατο !! Όσο αναπνέουμε θα καταπιανόμαστε με γοητευτικά και χρήσιμα μαραφέτια !!

Όσο για την υποτιθέμενη κρίση, μια ματιά γύρω στην φύση θα μπορούσε να μας δείξει ότι όλα αυτά είναι μικρές ασυναρτησίες και ματαιότητες του συμπαθητικού κατά τα άλλα δίποδου που αποκαλούμε άνθρωπο. Στην τελική τα δύσκολα μας κάνουν καλύτερους οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού καλά μου παιδιά. Όλα θα πάνε καλά και η ευχή είναι να γίνουμε λίγο ακόμα καλύτεροι.