OZOnetServicies › Free Internet Proxy

Entries feed

Wednesday, September 8 2010

More More More

Οι proxies του OZOnet είναι και πάλι σε πλήρη και κανονική λειτουργία. Αυτή τη φορά προστέθηκαν τρεις νέες εναλλακτικές παροχές προκειμένου να διασφαλισθεί καλύτερα το αδιάλειπτο της υπηρεσίας.

Sunday, August 22 2010

Διακοπές - Διακοπές

μαζί με τις πολυπόθητες διακοπές ήρθαν και οι μικρές αστοχίες στα δικτυακά ...

ο proxy #2 του κόμβου OZOnet βιώνει κάποιες περιπέτειες και έτσι προς στιγμή η κίνηση αναδρομολογείται από ανοιχτό access point της γειτονιάς για να μην μείνουν οι εξαρτημένοι χωρίς την ... Internet "δόση" τους. Με το που τελειώσουν οι διακοπές μια 8Mbit και μια 4Mbit γραμμές θα διατεθούν αποκλειστικά για την καλή και αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας.

διακοπές - διακοπές, απίθανα πράματα !!

Monday, March 8 2010

Μαργαριτάρια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Σήμερα επιτέλους μια άσπρη μέρα αφού ο Υμηττός ντύθηκε στα λευκά. Πριν μερικές μέρες κυκλοφορούσαμε με το πουκαμισάκι και σήμερα κρύο και χειμώνας. Καλά τον λένε Μάρτη γδάρτη και παλουκοκαύτη …

Είναι πολλές φορές που σου συμβαίνει κάτι και δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις, κλάψεις ή απλά να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο … Τελικά νομίζω ότι το γέλιο είναι η καλύτερη λύση.

Έτσι αποφάσισα να μοιράζομαι εδώ τα μαργαριτάρια που λαμβάνω κατά καιρούς στο mail μου για την ελεύθερη υπηρεσία Internet μέσω proxy που παρέχω εδώ και χρόνια στο AWMN. Το παρήγορο είναι ότι τέτοια μαργαριτάρια σπανίζουν αλλά όταν ξεφυτρώνουν είναι μοναδικά και για το λόγο αυτό αποτελούν μαργαριτάρια.

Τίτλος mail: “ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?”

Ρε μεγάλε γιατί με έκανες filtering και με πέταξες έξω? Έχεις προσωπικά μαζί μου?

Να είμαστε καλά