Συναντήσεις › AWMN

  AWMN Meetings & Fests Gallery :  http://www.awmn.net/album.php?albumid=56

Entries feed

Subcategories

Tuesday, January 7 2014

το μέλλον του AWMN

το παρακάτω email το έστειλα σε έναν από τους πολλούς χρήστες που επιθυμούν AWMN με το πάτημα ενός κουμπιού ...

---

Καλημέρα και καλή χρονιά,

Για να επενδύσει κάποιος άγνωστος χρόνο και εξοπλισμό που ζητάς για κόμβο κορμού θα πρέπει να έχεις κάνει τα βασικά βήματα τόσο στην ταράτσα σου όσο και στο wind, φωτογραφίες δηλαδή της πανοραμικής που σου ζήτησα και την εγκατάσταση του εξοπλισμού σου στην ταράτσα.

Τα access point που αναζητάς, είναι τελείως στον αυτόματο πιλότο και κανείς δεν αφιερώνει πολύτιμο χρόνο να κάνει το help desk στον κάθε ενδιαφερόμενο (τα αυτονόητα). Μπορείς πάντως να τα χρησιμοποιείς, δίνουν αυτόματα IP, DNS κλπ. όταν λειτουργούν. Η συγκεκριμένη προσφορά γίνεται σε επίπεδο best effort αφού κανείς δεν μας πληρώνει για αυτές τις υπηρεσίες, είναι χόμπι και το κάνουμε όποτε μας αρέσει και για όσο μας αρέσει.

Αν ψήνεσαι για το AWMN, η γνώμη μου είναι ότι όλη η Αθήνα θα έπρεπε να ψήνεται χοντρά, μπες στην διαδικασία να στήσεις τις υποδομές για ένα κόμβο κορμού, μεταφέρσιμος είναι, αν αλλάξεις γειτονιά τον παίρνεις μαζί σου.

Εκεί θα χρειαστείς κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει δείξει κλπ. Όλα γίνονται με βάση την ανταλλακτική οικονομία, δεν πληρώνεις σε χρήμα αλλά συνεισφέρεις το ίδιο με αυτό που ζητάς.

Τα αυτονόητα αλλά για τους πολύ νέους είμαστε αναγκασμένοι εμείς οι παλιοί να τα επαναλαμβάνουμε κάθε τόσο με την ευχή ότι σε κάποια περίπτωση έστω και σπάνια θα πιάσουν τόπο.

Να είσαι καλά καλά,

το AWMN είναι ένα απίστευτο αγαθό και στηρίζεται από όλους εμάς και ειδικά από τους νέους που εισέρχονται σε αυτό, αλλά θέλει επιμονή και υπομονή.

Thursday, August 4 2011

AWMN Gallery

AWMN Meetings & Fests Gallery

AWMN Κατασκευές Gallery

AWMN Κατασκευές Gallery

AWMN Κατασκευές Gallery

AWMN Κατασκευές Gallery

Tuesday, March 8 2011

Ένα flashback

Μια προσπάθεια να θυμηθούμε τα παλιά, τότε που το AWMN ήταν πιο αθώο, λιγότερο κρύο, απόμακρο και απρόσωπο ...

Μαζευόμαστε κάποια από τα "παλιό"-παιδα στην γωνιά του jntou Ερωφίλη Μπακνανά 4, την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:00.

Friday, August 6 2010

OZOnet open house (again)

open-ozo.jpg

Έχει καθιερωθεί να ανοίγει η βεράντα του κόμβου OZOnet όσο γίνεται περισσότερο. Είναι πλέον έθιμο και θεσμός.

Κουράγιο, κέφι και όρεξη είναι τα συστατικά επιτυχίας, και ως δια μαγείας αυτή η συνταγή όχι μόνο δεν ξεθωριάζει στο χρόνο, αλλά γίνεται όλο και πιο πικάντικη και γεμάτη εκπλήξεις.

Είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα ευχάριστο παράθυρο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, Αύγουστος, στην καρδιά της σχετικά εγκαταλελειμμένης Αθήνας.

Το γιορτάζουμε, είναι γιορτή. Όλα καλά θα πάνε αρκεί να μην ξεχνάμε ότι έχουμε καρδιά. Για όλους μιλάω, δεν περιαυτολογώ !!

Γιορτή λοιπόν.

Thursday, October 1 2009

Φραπεδάκι στην Πλατεία

Την Κυριακή, ημέρα των εκλογών, καιρού θέλοντος, θα πιούμε τον πατροπαράδοτο καφέ στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, στον Γιώργο, δίπλα από το everest κατά τις 11:30 το πρωί !!

- page 1 of 2