Συνεχής Ανάπτυξη

Ασταμάτητη και αδιάλειπτη η ανάπτυξη σε καθημερινό επίπεδο στο χώρο του OpenWRT. Η κοινότητα προσελκύει νέα μέλη μέρα με τη μέρα που δυνητικά αποτελούν το νέο αίμα hacker & developer αυτού του μοναδικού λειτουργικού συστήματος.

Η δυνατότητα να μπορεί να κάνει κανείς ότι επιθυμεί σε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα, μετατρέπει το OpenWRT σε ένα ακαταμάχητο όχημα που παρέχει λύσεις σχεδόν για τα πάντα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το Ελληνικό στοιχείο από το συγκεκριμένο εγχείρημα. Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που βρίσκονται κοντά, δίπλα και μέσα στον πυρήνα ανάπτυξης του.

Γεγονός είναι ότι λόγο της ραγδαίας ανάπτυξης που παρουσιάζει το OpenWRT αλλά και του γεγονότος ότι αποτελεί ιδανική πλατφόρμα πειραματισμού και δοκιμών νέων αλγορίθμων και hack, πολλές καινοτομίες που υλοποιούνται σε αυτό αποτελούν σχεδόν σίγουρο προθάλαμο για ένταξη μέσα στον πυρήνα του ίδιου του Linux. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί hackers του OpenWRT κερδίζουν όλο και περισσότερο τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη της παλιάς γενεάς των kernel hacker & developer.

Το βέβαιο είναι ότι το OpenWRT είναι ένα δώρο της ανοικτής κοινότητας λογισμικού προς τις επόμενες γενεές. Το OpenWRT δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από το AWMN! Λειτουργεί αδιάλειπτα και σταθερά από το 2005 σε αρκετούς κόμβους κορμού. Αρκετοί από αυτούς αποτελούν αρτηρίες του δικτύου.