mimis87 & bella

Άλλο ένα ενδιαφέρον Σ.Κ. με μπόλικη ταρατσάδα και σουβλακοκατάσταση που, η τελευταία πάει χέρι χέρι με την πρώτη κατάσταση!

Επιτέλους κατάφερα, μετά από καιρό, και ξεκούνησα τον katsaros_m αφού πρώτα τον άγχωσα μέχρι εκεί που δεν πάει ότι ο κόμβος bella δεν θα καταφέρει να βγάλει ένα ακόμη χειμώνα χωρίς συντήρηση/αναβάθμιση! Red alert έπεσε και το Σάββατο μαζευτήκαμε κατά τις 17:00 για ταρατσάδα … έλα που άρχισε να ρίχνει καρέκλες όμως οπότε μια και που είμαστε έτοιμοι για ταράτσα αποφασίσαμε απλά να την κάνουμε ταράτσα σε εξαίσιο σουβλατζίδικο της περιοχής που βρίσκεται η bella. Το παρών έδωσαν και οι gfan2 & sv1bds.

Την Κυριακή είχε αναβάθμιση του RouterStation σε latest & greatest openwrt και λίγες τελικές στοχεύσεις στα λινκ του κόμβου mimis87. Το metalab πήρε δρομολόγηση για ερχόμενο Σ.Κ. και μετά τον mimis87 βρεθήκαμε στην ταράτσα της bella. Ανάποδα όλα τα πιάτα του κόμβου και τοποθέτηση νέου & φρέσκου RouterStation. Αυτό μας έδωσε ένα ακόμη ελεύθερο λινκ το οποίο αναζητά ταίρι για πιστή, σταθερή και μακροχρόνια σχέση !! Φυσικά η ταρατσο-εκδήλωση έκλεισε με τη γνωστή σουβλακοκατάσταση στα γνωστά σουβλάκια του Θανάση στο μοναστηράκι.

Ήταν ένα καλό και παραγωγικό Σ.Κ. και αυτό που μας πέρασε !! Το επόμενο παίζει προγραμματισμένη αναβάθμιση στον κόμβο virtual.

Comments

1. On Monday, September 28 2009, 20:09 by nikpangr

Υπάρχουν 2 if ελευθερα στον 13220 στον Πειραιά.Ο κόμβος έχει υποστεί ολα τα απαραίτητα για να βγάλει ένα χειμώνα με χιόνια, αέρηδες κ.τ.λ συμπαραμαρτούντα.Αν έχεις κάτι υπ όψιν σου θα χαρώ να τα κουμπαριάσουμε....nikpangr.
Y.Σ. Ελέυθερος πρωινές καθημερινές μέχρι τις 17.00 για δοκιμές...

2. On Tuesday, September 29 2009, 10:58 by acoul

με τον surfer στην Νέα Σμύρνη δεν βγαίνει;

3. On Tuesday, September 29 2009, 17:15 by nikpangr

δεν εχω μιλησει μαζι του και δεν εχω τροπο επικοινωνίας..

4. On Tuesday, September 29 2009, 17:38 by acoul

μπορείς να του στείλεις mail μέσα από το WiND ;-)