Το φαινόμενο Gfan

Ξέρω ότι ο Γιώργος δεν θα ήθελε καθόλου μα καθόλου να είναι στο προσκήνιο της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα απόφευγα να αναφερθώ σε αυτόν. Αλλά δεν πάει άλλο, πρέπει να τα πω, έτσι για να τα θυμάμαι και εγώ αργότερα που δεν θα με βοηθάει και τόσο η μνήμη μου.

Ο Γιώργος λοιπόν έχει το σπάνιο ταλέντο να είναι διακριτικός και να μην προκαλεί κόντρες κατά μέτωπο. Είναι τέχνη να μπορείς να εστιάζεις στα καλά και θετικά του κάθε ενός και να μπορείς να φιλτράρεις τα όποια αρνητικά. Αυτό νομίζω ότι κάνει ο Γιώργος με ιδιαίτερη επιτυχία.

Είναι αλήθεια ότι αν δεν είχε έρθει στην ταράτσα του ttel το διήμερο που μας πέρασε πολύ πιθανό να μην είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες. Μικρά πράγματα που χρειάστηκαν, ο gfan σαν μάγος τα εμφάνιζε από το μικρό αμάξι που ήταν φορτωμένο με όλα τα καλούδια ενός πολυτεχνίτη !! Θύμιζε η όλη φάση την μαγική τσάντα του sport billy που έβγαζε από μέσα ότι τράβαγε η καρδιά του.

Έτσι λοιπόν και χθες και προχθές, αλλά και στην ταρατσάδα στην bella παλιότερα κλπ. Θαυμάζω τις γνώσεις και εμπειρία που έχει αλλά πιο πολύ θα ήθελα να διαθέτω και εγώ μέρος από το ταλέντο του να εστιάζω στα θετικά και να επενδύω το χρόνο μου μόνο σε παραγωγικές δράσεις και καταστάσεις.

Να είσαι καλά Γιώργο, σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά και για το ότι μου έδειξες ότι μπορεί να υπάρχουν συνεχιστές στην τρέλα με τα λινκ, λινκ λινκ !!