Σε ποιους ανήκει τελικά το δίκτυο;

Σίγουρα όχι σε αυτόκλητους εκπροσώπους, συλλόγους ή άλλα τέτοιου είδους περίεργα σχήματα … Το δίκτυο θα μπορούσε πιθανά να ανήκει σε όσους το χτίζουν, φροντίζουν και υποστηρίζουν σε καθημερινή βάση, λιγοστοί, διαλεχτοί και μετρημένοι στα δάχτυλα. Έτσι όμως είναι, το καλό σπανίζει και για το λόγο αυτό είναι δυσεύρετο και περιζήτητο !! Τώρα αν αυτοί οι λίγοι ασπάζονται και τα του open source & open house events & initiatives δηλαδή τους αρέσει να συνεισφέρουν, μοιράζονται και προσφέρουν στο ευρύτερο κοινό, τότε ακόμη καλύτερα !!

Comments

1. On Monday, November 23 2009, 14:03 by JR

acoul wrote:
----------------
Ο σύλλογος είναι μια προσπάθεια οργάνωσης μιας ομάδας - κοινότητας. Όποιος βρίσκεται εκεί για να ασκήσει εξουσία έχει χάσει το τραίνο... Όποιος όμως βρίσκεται εκεί για να υπηρετήσει την ιδέα του AWMN και να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί βρίσκεται στην σωστή πορεία. Το λυπηρό είναι ότι πολλoί από μας μας αρέσει μόνο η κερκίδα, καζούρα και να βλέπουμε πολλές ενέργειες σαν "μισο-άδειες" αντί "μισο-γεμάτες"

Παντού βέπουμε ότι υπάρχουν σκοτεινά κίνητρα και δόλος για κάποιες ενέργειες που μπορεί να είναι τελικά καλοπροαίρετες ή απλά να γίνονται κάποια λάθη μια και στην τελική όλοι άνθρωποι είμαστε... Με το να παίρνουμε το κεφάλι μιας προσπάθειας οργάνωσης μιας κοινότητας δεν βλέπω πια άλλη εναλλακτική μας μένει προκειμένου να οργανωθούμε εντοπίζοντας 2-3 κοινά θέματα και διεκδικώντας τα όλοι μαζί για καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχω την αίσθηση ότι ο σύλλογος χρειάζεται στήριξη και συμμετοχή προκειμένου να αποτελέσει αυτό που λίγο πολύ όλοι θα θέλαμε... Όσοι τον πολεμούν ή απλά κάνουν λάθος ή τους βολεύει να υπάρχει ένα γενικό μπάχαλο στο AWMN...

Όσοι δεν έχουν διάθεση και ευαισθησία για τα συλλογικά, την οργάνωση και τον σεβασμό στις αποφάσεις των πολλών έχουν βαλθεί να κάνουν στο forum, ότι μονοπωλεί τελευταία τις πρωινάδικες εκπομπές στην τηλεόραση και “πουλάει” εύκολα και φθηνά, σε βάρος του επιπέδου και της ποιότητας της ζωής μας.

Αν κάποιοι αισθάνονται ότι η προσπάθεια του συλλόγου έχει μπει σε λάθος νερά, αντί να κάνουν πετροπόλεμο, ροκάνισμα και λαϊκά δικαστήρια εντυπώσεων, ας έρθουν στο πλοίο να βοηθήσουν με σωστές απόψεις, προτάσεις και έργα !!

Αποτελεί ενδιαφέρον φαινόμενο η κερκίδα που ασκεί μόνιμα αρνητική κριτική οχυρωμένη πίσω από το πληκτρολόγιο.

ο σύλλογος είναι μια βάρκα, και τα μέλη όλοι όσοι θα κάνουν το κουπί. Όσα πιο πολλά μέλη να τραβούν κουπί προς την ίδια κατεύθυνση τόσο καλύτερα ... και φυσικά η προσπάθεια ανεξαρτήτου αποτελέσματος καλύτερη από το να καθόμαστε στην ακτή και να λέμε τι κρίμα να μην κουνιέται καθόλου μια τόσο ωραία βάρκα ...

δεν μπαίνω στον πειρασμό του πετροπόλεμου, του αντισυλλογικού και της κερκίδας. όπως πολύ σοφά και ωραία είπε ο dti: δεν τους τον χαρίζουμε τον σύλλογο, αν θέλουν τον απόλυτο έλεγχο ας φτιάξουν μια εταιρία !! <-- στον σύλλογο αποφασίζουν οι πολλοί και όχι οι σοφοί!

η παλιά ομάδα της κερκίδας είναι γνωστή και δεν πρόκειται ποτέ να κατέβει στις εκλογές και σε άλλα κοινά στερούμενη την ασφάλεια και θαλπωρή του πετροπόλεμου ... το δίκτυο του AWMN σε αυτή τη λογική, νοοτροπία και μήκος κύματος τελειώνει στην ταράτσα του κάθε κομβούχου, άντε και σε κανένα δυο κολλητούς !!

σε σχέση με τα ερωτήματα του cha0s που ακόμη δεν καταλαβαίνω τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν, το θέμα των εκλογών του Δ.Σ. του συλλόγου του AWMN αφορά όλο το δίκτυο μια και είναι το μόνο νομικά αναγνωρισμένο σώμα που μπορεί επίσημα να εκπροσωπεί το AWMN είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι <-- τόσο απλά, όλα τα άλλα είναι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και θέλω κόμβο κορμού χωρίς ταρατσάδα !! Ως εκ τούτου αφορά όλους όσους θέλουν να λένε ότι νοιάζονται για το AWMN, ένα δίκτυο ανθρώπων πρωτίστως, και σέβονται και τιμούν παράλληλα τις δημοκρατικές διαδικασίες.

στην ουσία τώρα. οι στιγμές αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την τύχη και πορεία του εγχειρήματος του AWMN μια και με άναρχες κραυγές και πυροτεχνήματα δουλειά δεν βγαίνει <-- ποιο άλλο αντι-συλλογικό φόρουμ έχει την δημοτικότητα και επιτυχία με το παρόν;

είναι μια ευκαιρία να εντοπιστούν άνθρωποι με όραμα, πίστη, ενθουσιασμό, θετική και συλλογική διάθεση ώστε να υλοποιήσουν πράγματα για το σύνολο και όχι απλά για να πίνουμε ένα καφέ που και που, να περνάμε καλά και ότι βγει από μόνο του --> να τους δοθεί η ευκαιρία να ποιήσουν και δημιουργήσουν αποφεύγοντας τρικλοποδιές και άλλα εμπόδια!

μακάρι να βρεθούν τα άτομα μέσα από όλους αυτούς τους αναρίθμητους κομβούχους του δικτύου που θα πιστεύουν στη συλλογική δουλειά και έργο, τιμώντας τα του συλλόγου, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες προς όλες τις κατευθύνσεις, κάνοντας καλέσματα δεξιά και αριστερά, οργανώνοντας ακατάπαυστα ενδιαφέροντα πράγματα με συνεργασίες, ενημέρωση, και διαφάνεια.

είναι μια πρόκληση των καιρών να βρεθεί ένα ικανό και χαρισματικό Δ.Σ. <-- όχι απλά να βγάλουμε κάποια πρόσωπα για το θεαθήναι και μετά ποιος τους είδε και ποιος τους ξέρει, τα ξαναλέμε το 2011 !!.

μακάρι! για να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα αύριο με πολύ περισσότερα από αυτά του σήμερα για όλους!

@jolly & Cia, ποιοι ευθύνονται άραγε που παίζουν μπάλα ατάλαντοι και άκομψοι παίχτες; μήπως η αποχή και η αδιαφορία απλά τους διαιωνίζει και τους παραδίδει τα ινία αβασάνιστα !!

Όσο για το jolly και την παρέα της κερκίδας, καλές οι φωνές αλλά θέλει και έργο και --> οργάνωση. Το ανένταχτος και οργανωμένος όμως δεν συμβαδίζει και πολύ.

Η πρόταση: συμμετοχή στο σύλλογο για να υπάρχει οργάνωση, δημοκρατία, έργο και αποτέλεσμα. <-- θέλει λίγο ξεκούνημα και ξεβόλεμα από τη νοοτροπία καναπέ – τηλεκοντρόλ --> συμμετοχή με συνέπεια στα κοινά. <-- καλό πράμα !!

Όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι και με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ότι πρέπει για συνοδεία του καφέ!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ρε Αλέξανδρε πότε έγινες αντισυλλογικός εσύ; θυμάσαι που με έκραζες για αντισυλλογικό και κερκίδα;

αχαχαχαχαχαχαχα τι κωλοτούμπα ήταν αυτή, έλεος ρε μλκ!