Υμηττός τι άλλο

Σήμερα μετά από απογευματινή καταδρομική επίσκεψη στην κορυφή του βουνού, αποκαταστάθηκε επιτέλους η ζεύξη με τον κόμβο ydim (#4500). Εδώ και καιρό είχε αστοχήσει το sftp καλώδιο που συνδέει τους κόμβους και η βλάβη τελικά διορθώθηκε. Ο καιρός θύμιζε παραμυθένιο τοπίο, είχε ζέστη για την εποχή και τα σύννεφα σχημάτιζαν διάφορα σχήματα γύρω από το βουνό. Σε μια φάση, είχαν κατέβει κάτω από την κορυφή του βουνού και ξεπρόβαλε ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα …

Οι ζεύξεις εκεί ψηλά στον Υμηττό σου έδωσαν το όμορφο ταξίδι … το συγκεκριμένο ταξίδι αφιερώνεται στον senius που έφαγε σήμερα ban από το σε παρακμή φόρουμ του awmn. Κώστα στα λινκ δεν μπορεί να ρίξει κανείς ban και αυτά έχουν το ζουμί, οπότε άσε τους μπλα μπλα να πιστεύουν ότι έχουν κάποια αξία με την δύναμη του ποντικιού και του κλικ, και συνέχισε να απλώνεις νέες χρήσιμες διαδρομές δεξιά και αριστερά απτόητος !!

Comments

1. On Tuesday, December 1 2009, 10:52 by senius

Αλεξ, σ' ευχαριστώ.

Το ονειρο του ανθρώπου, πολλές φορές γίνετε πραγματικότητα.
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα, στο να κάνεις αυτο που αγαπάς και γουστάρεις. Μου αρέσει το χόμπυ της ταράτσας και θα το συνεχίσω χωρίς ban...νια.

2. On Tuesday, December 1 2009, 16:20 by MIMIS87

ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΝΕΤΕ.