Το όνειρο του papashark

2005-gs.jpg

Έτος 2005, Γενική συνέλευση AWMN στην τότε λέσχη, ένα συμπαθητικό υπόγειο με αυλή στην Καλλιθέα. Κόσμος πολύς, δεν φτάνουν οι καρέκλες, έχουμε όρθιους. Είναι χειμώνας, κάνει κρύο στο υπόγειο αλλά τα αίματα έχουν ανάψει. Συζητήσεις και πηγαδάκια, γενικά συνωστισμός και συναδελφικό κλήμα.

Εγώ νέοπας εκείνο τον καιρό. Η βασική μου έγνοια το δίκτυο και η εστίαση σε κοινούς στόχους και γενικότερα τα θετικά που μπορεί να παίξει η κοινότητα. Παλιά καραβάνα από τις εποχές της ΕΕΧI, δεν μασάμε.

Ξεκινάει η συνέλευση και αρχίζουν οι τρίπλες, φωνές και γενικά τα του Έλληνα. Διάφορες ομάδες με διαφορετική αντίληψη για το τι πρέπει να είναι το AWMN και προς τα που θα πρέπει να κινηθεί και με ποιους τρόπους. Είναι η ομάδα dti που ποτέ δεν έφτιαξε hardcore κλίκα, εξέδρα και τα συναφή. Η ομάδα papashark με καθαρή διάθεση να τα κάνουμε όλα γυαλιά καρφιά. Η ομάδα Αμπελοκήπων, ανερχόμενη δύναμη τότε με στυλ ποιος μας πιάνει τώρα. Η ομάδα Βριλησσίων με χαμηλούς τόνους και ξεκάθαρο στόχο, όραμα (θα είμαστε οι τελευταίοι και θα κλείσουμε και την πόρτα) <— νομίζω το κατάφεραν !! Και τέλος η ομάδα νοτίων προαστίων σε φάση εμείς έχουμε τα λινκ μας αλλά είμαστε και εδώ για τον χαβαλέ. Ομάδα κέντρου δεν υπήρχε, ούτε τώρα υπάρχει.

Ήταν η εποχή που βγάλαμε τον EE (#533) για πρόεδρο και τον ngia αντιπρόεδρο και τελικά ο δεύτερος κατάφερε να εδραιώσει το one man Δ.Σ. μια και όλο το υπόλοιπο Δ.Σ. ουδέποτε ασχολήθηκε. Ήταν η εποχή που ο Ήφαιστος αποφάσιζε σιγά σιγά να ρίξει μαύρη πέτρα. Ήταν η εποχή που ο socrates προετοίμαζε το έδαφος για την θητεία του στο Δ.Σ. ήδη έχει χτυπήσει δυο θητείες στο Δ.Σ. Στην πρώτη κατάφερε να χάσει ο σύλλογος την έδρα του και στην δεύτερη κατάφερε να βγάλει το AWMN στο σφυρί για εμπορική εκμετάλλευση. Αναμένουμε με αγωνία τα επόμενα επεισόδια !!

Σε μια φάση προσεγγίζω το πηγαδάκι papashark. Γιατί βρε Πάνο έτσι στραβωμένος με τον σύλλογο; Έχει μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι η απάντηση. Δηλαδή πως θα έπρεπε να ήταν; Να υπάρχουν προϋποθέσεις, προδιαγραφές για τα μέλη.

Δεν είχε και πολύ άδικο. Το πρόβλημα είναι όμως ποιος θα ορίζει τις προδιαγραφές, προϋποθέσεις και με ποια διαδικασία. Δύσκολα και πολύπλοκα πράγματα.

Η ουσία πάντως είναι ότι το όνειρο του papashark έγινε πραγματικότητα χωρίς αυτόν όμως. Πράγματι ο σύλλογος πλέον μετατράπηκε σε μια μικρή κλίκα με σκληρό face control. Φυσικά με αυτές τις προδιαγραφές σύλλογος δεν μπορεί να επιβιώσει, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις !!

5 άτομα αντιπροσωπεύουν το AWMN <— no way !!