AWMN κήπος ή κοτέτσι;

chiken1_adjusted.jpg

Γιατί σταμάτησα να ελπίζω στους ανθρώπους του AWMN από τα μέσα του 2009 ?

Με έπιασε βαθιά κατάθλιψη, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, να βλέπω την πληθώρα των επίδοξων εραστών του, διαχρονικά να συμπεριφέρονται προς αυτό και αντιμετωπίζουν με την νοοτροπία του κόκορα.

Ο κόκορας, όπου εκεί που γυροφέρνει γεμίζοντας την κοιλιά του με ότι βρει μπροστά του, σταμπάρει στον δρόμο του μια ανέμελη κότα, έστω αλανιάρα, και σε ανύποπτο και αστραπιαίο χρόνο την καβαλάει κουτουπώνοντάς τη, η δε ανύποπτη και διαπιστευμένα εδώ και αιώνες ανεγκέφαλη κότα, δεν προλαβαίνει να αντιληφθεί από που της ήρθε, προκειμένου (ο κότας) να ικανοποιήσει τις αρχέγονες ορμές συνεχίζοντας αμέσως μετά, απτόητος αβασάνιστα την πορεία του προς την βοσκή του και πάλι μια από τα ίδια σε έναν ατέρμονο βρόγχο χωρίς ελπίδα διαφυγής .

Η παντελής έλλειψη αισθήματος, τρυφερότητας και περιεχομένου στην παραπάνω δράση ήταν αυτή που μου ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο τραίνο οδεύει σταθερά και σίγουρα προς κατεστραμμένη γέφυρα.

Λύση, η εφαρμογή ισχυρών φίλτρων firewall σε όλα τα λειριά και λοφία που ευδοκιμούν όλο και περισσότερο τελευταία γύρω από αυτές τις κατάστασεις και επικέντρωση αποκλειστικά και μόνο στα δυσεύρετα, ποιοτικά και με ουσία πακέτα !!

Να είστε καλά λιγοστοί και εκλεκτοί αναγνώστες αυτής της γωνιάς !!

Comments

1. On Sunday, August 8 2010, 23:22 by senius

Όλοι οι καλοί χωράνε, να το επαναλάβουμε γιατί αξίζει.

Άντε μάστορα Αλεξ, οργάνωσε το....