Η εξέλιξη και μεταμόρφωση ενός κόμβου

c_iathe-original.jpgc_iathe-older.jpgc_iathe-old.jpgc_iathe-commando-team.jpgc_iathe-new.jpg Μια εξαιρετική ημέρα η χθεσινή Κυριακή για εξόρμηση σε ταράτσα με την ειδική νέα ομάδα κρούσης. Ο καιρός γλυκός χωρίς αέρα ή κρύο. Η προεργασία έντονη ώστε όλα να είναι plug & play παρά τον νόμο του murphy.

Χθες όλα πήγαν καλά στην αναβάθμιση του κόμβου c&iathe #57 με αποτέλεσμα η ταρατσάδα να κρατήσει λιγότερο από τρεις ώρες που ήταν η αρχική εκτίμηση. Χαρακτηριστικό της εξόρμησης, στα τελειώματα, όταν γινόντουσαν οι τελευταίες μονώσεις με λαστιχοταινία που ξεκίνησε ένα ψιλόβροχο. Μύρισε φρέσκος αέρας και μας άνοιξε την όρεξη για 'la pasteria".

Ο ιστός που προστέθηκε είναι από ελαφρύ και αρκετά χοντρό αλουμίνιο. Η 9db mesh omni και η 26db grid αλουμινίου δεν προσθέτουν ιδιαίτερα αισθητό βάρος αλλά ούτε μεγάλη αντίσταση σε ριπές και δυνατούς ανέμους.

Η "μακρόλαιμη" grid κοιτάζει προς την μεριά του κόμβου gfan2. Όλα τα λεφτά στην χθεσινή ταρατσάδα ήταν η πιτσιρίκοι που δεν έπαψαν στιγμή να παίζουν εφευρίσκοντας με την πλούσια φαντασία τους ατέλειωτα παιχνίδια.