Το Σύνταγμα μας ένωσε ξανά

Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κατάφερε να μας ενώσει μετά από καιρό και να δώσουμε ξανά τα χέρια προκειμένου να παραδώσουμε ένα δώρο σε αυτή την κινητοποίηση.

Το δώρο του ελεύθερου και ανένταχτου δικτύου.

Με χαρά και συγκίνηση είδα παλιές, γνώριμες και ευχάριστες φυσιογνωμίες του δικτύου να ξαναδίνουν το παρών μετά από πολύ καιρό προκειμένου να εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες και την παρεχόμενη ποιότητα αυτών.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο να βλέπεις την διάθεση συνανθρώπων να θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο αυτή την κοινωνική δράση ανεξάρτητα που θα καταλήξει ή τι θα πετύχει.

Πραγματικά αυτές οι στιγμές στο χώρο αυτό, ιδιαίτερα τις ώρες που δεν υπάρχει μεγάλη αιχμή μου έδωσαν πνοή και έφεραν θύμισες από εποχές που όλοι είμαστε πιο κοντά με περισσότερους κοινούς στόχους.

Πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχει αυτή η κινητοποίηση τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεθούν προβοκάτορες και εντεταλμένοι με σκοπό να αμαυρώσουν και καταστρέψουν το όλο εγχείρημα.

Από την άλλη θα πρέπει να βρεθεί ένα κοινό σημείο σε όλες τις διαφορετικές φωνές και απόψεις που έχουν μαζευτεί εκεί προκειμένου να παραδοθεί ισχυρό μήνυμα στους εκπροσώπους αυτού του τόπου ότι ο λαός πλέον δεν χαρίζει κάστανα και περιμένει αποτελέσματα και όχι άλλη κοροϊδία και αναξιοσύνη από τους πολιτικούς με τα ακριβά κουστούμια και τις γραβάτες.