δεν γεμίζουμε ταξί

σε εποχές κρίσης ο κόσμος αποχτά ευαισθησίες έλεγα στην αγαπημένη μου γλυκατζού που φτιάχνει την καλύτερη σοκολατόπιτα στο Θησείο, κάθε φορά που χρειάζομαι μια καλή δόση σοκολάτας, βασιζόμενος στην ρήση: ουδέν κακόν αμιγές καλού

μπαα μου απαντούσε, γλυκά όπως τα γλυκά της, οι αβασάνιστοι άνθρωποι θα παραμένουν έτσι ότι και να συμβαίνει, και έτρεμα στην ιδέα του να έχει δίκιο.

σε προηγούμενη επικοινωνία στο συγκεκριμένο γκτουπ μίλησα για αδιαφορία και απάθεια έχοντας ελπίδα στην πιθανότητα να διορθωθούν

σήμερα θα αναφερθώ στην απογοήτευση και έλλειψη διάθεσης

καταλαβαίνω ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα λίγο θα νοιάξει πολλούς από όσους πληρώνουν το ρεύμα για να δουλεύει το δίκτυο, να τραβήξουν τις πρίζες των δρομολογητών τους (ο υποφαινόμενος δεν αποτελεί εξαίρεση)

με την στάση που κρατήσαμε μέχρι τώρα, δημιουργήσαμε ένα Δ.Σ. ντροπής το οποίο σήμερα έχει το θράσος να καταστρατηγεί προκλητικά το καταστατικό, αποφάσεις της Γ.Σ., να αγνοεί την Π.Δ.Ε. και να σέρνει το σωματείο σε δικαστήρια. Οι πράξεις και τα έργα του συγκεκριμένου Δ.Σ. αποκαλύπτουν την "αγάπη" "ευαισθησία" "πίστη" και "αφοσίωση" στο όραμα και ιδέα που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Με την σειρά αυτή, το ίδιο Δ.Σ. της ντροπής ξεσκεπάζει την ελαφρότητα του όλου εγχειρήματος AWMN αλλά και τα αρπαχτικά που μαζεύτηκαν γύρω από αυτό προκειμένου να το λεηλατήσουν.

Πιθανά από τους πιο ενθουσιώδεις του αθλήματος (ο υποφαινόμενος) δεν αισθάνομαι πλέον όρεξη να τρέχω σε ταράτσες ή συναντήσεις έχοντας απογοητευτεί απόλυτα από την πλειονότητα των "σιωπηλών" κομβούχων για να μην προβώ σε πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά; 1). γιατί είναι καλό να γνωρίζουμε αντιλαμβανόμαστε που πραγματικά πατάμε βρισκόμαστε. 2). για την ιστορική αναφορά.

Αυτό που βλέπω είναι, ότι πριν καταρρεύσει απόλυτα το σχήμα της συλλογικότητας του δικτύου AWMN κατάφερε να αποτάξει ένα Δ.Σ. βασιζόμενο σε κάποιους αυλικούς που πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλά.

τα εύσημα για αυτό το Δ.Σ. φυσικά στην βάση, σε όλους εμάς που με την στάση μας θρέψαμε αυτή τη κατάσταση.

πολύ σύντομα θα δούμε κατά πόσο το σενάριο ανθρώπων όπως ο Βασίλης (acinonyx) τελικά δουλεύει, δηλαδή αν το δίκτυο μπορεί να υπάρξει χωρίς σωματείο.

Η ταπεινή μου άποψη είναι πως 1000 φορές κανένα σωματείο από ένα αρρωστημένο διαστρεβλωμένο που να μην εκφράζει και αφουγκράζεται τον κόσμο που απαρτίζει το AWMN.

κλείνω με την καυστική ρήση: μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν

Ευτυχείτε και καλό Πάσχα

Υ.Γ. Πάντως αύριο θα κατέβω στην συνάντηση των νοτίων προαστίων κρατώντας όμως ιδιαίτερα μικρά καλάθια