Περίπτωση MauVe

Μια και φαίνεται να το έχει ανάγκη να έρθει στο προσκήνιο ο MauVe, θα του κάνω τη χάρη, Χαλάμε χατίρια;

Ο MauVe λοιπόν ήταν το άτομο που προσπάθησε να μου κλείσει την πόρτα κατάμουτρα με το που ξεκίνησα το 2004 να γράφω στο φόρουμ του AWMN. Κάτι του στυλ, μας τα είπαν και άλλοι, άντε γεια. Κλαδεύουμε όσους επιδεικνύουν υπέρμετρο ενθουσιασμό και ζήλο γιατί μας επισκιάζουν και μαθημένοι χρόνια στην απόλυτη ηρεμία του δημόσιου υπαλλήλου, μας ενοχλούν τέτοια πράματα !! σε άλλη παραλία μας είπε, αλλά που να ήξερε ότι για κακή του τύχη είχε μπλέξει με κριό που τις κλειστές πόρτες τις κατεδαφίζει και εξαφανίζει. Εξάλλου οι συγκεκριμένες γειτονιές έχουν να κάνουν με τα ανοικτά και ελεύθερα πρότυπα, τα κλειστά και VIP αλλού !!

Και φυσικά οι καιροί έχουν γυρίσματα, και μετά από μερικά χρόνια μου ζήτησε λινκ το οποίο δεν πραγματοποίησα όχι τόσο για θέμα κακίας, εκδίκησης ή δικαίωσης, αλλά για θέμα ιδεολογίας και συνέπειας. Βγάζω λινκ με άτομα που έχουν κερδίσει την εκτίμησή μου και όχι αν απλά υπάρχει συμφέρον και όφελος.

Μην ακούσω τώρα για το καλό του δικτύου. Ο Νίκος με την συμπεριφορά του και τη στάση του κάθε άλλο παρά έχει βοηθήσει το δίκτυο. Μάλλον το αντίθετο αφού του αρέσουν οι φάρσες και προσπαθεί έτσι να σπάσει την μονοτονία στην οποία κατά καιρούς εγκλωβίζεται. Νίκο, για μένα η μονοτονία σπάει με δημιουργία, επιτεύγματα και έργο χειροπιαστό, άντε και λίγο χαβαλέ στα πρωτοσέλιδα καλή ώρα !!

Ο MauVe λοιπόν μου θυμίζει έντονα τους γκρινιάρηδες γέρους που συνέχεια γιουχάρουν στο μπαλκόνι του muppet show. Είναι ένας τρόπος και αυτός να βρίσκεται κανείς στο προσκήνιο και να νοιώθει υπεράνω …

Προσωπικά προτιμώ λινκ και open house events !!

Το γεγονός ότι αφιερώνω τα συγκεκριμένα bytes για χάρη του Νίκου σημαίνει μάλλον ότι στο βάθος διατηρώ μια μικρή ελπίδα ότι θα σιάξει στην πορεία και θα πετάξει μακρυά επιτέλους την γκρίνια και θα ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του και της καρδιάς του στις ιδέες και τον άνθρωπο. Που θα πάει, ψάξε ψάξε θα τον βρούμε τον … άνθρωπο !!

Ίσως πάλι να κάνω και λάθος.