Πρόσκληση ή στάχτη στα μάτια

Σήμερα το πρωί ανοίγοντας το mail μου έλαβα την παρακάτω πρόσκληση:

Ο Σύλλογος του Ασύρματου Μητροπολιτικού Δικτύου Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση κοπής πίτας την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010, ώρα 13:00, στο Music Hall Amadeus, Δραγουμάνου 42, Ίλιον (http://www.amadeushall.gr/Amadeus.html).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και τα μέλη του προσκαλούν ολόκληρο το δίκτυο, συγγενείς και φίλους/ες τους αλλά και όλους όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Θα επακολουθήσουν ανταλλαγές ευχών και απόψεων για τις δράσεις του συλλόγου τη νέα χρονιά καθώς και κλήρωση δώρων. Η τιμή πρόσκλησης είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου ενώ για τα μη μέλη είναι ίση με την προσφορά που μας δώθηκε από το κέντρο δηλαδή 15 ευρώ, με πλούσιο φαγητό, απεριόριστα ποτά και μουσική. Για να προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας απευθυνθείτε στο ds at awmn.net

Ευχόμαστε το 2010 να είναι έτος εκπλήρωσης ονείρων, στόχων, συλλογικών αναγκών και επιθυμιών.

Περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

η ώρα αποστολής του mail ήταν: Wed, 3 Mar 2010 23:27:29 +0200 (EET)

Τώρα ένας καλοπροαίρετος θα σκεφτεί, ότι το Δ.Σ. του AWMN είναι αρκετά πολυάσχολο και λειτουργεί στο πλαίσιο του best effort όπως και το ίδιο το δίκτυο γενικότερα.

Ένας λιγότερο καλοπροαίρετος θα σκεφτεί ότι δεν στέλνεις μια τέτοια πρόσκληση 3 μέρες και 33 λεπτά πριν το γεγονός μια και ο κόσμος έχει ήδη κανονίσει τις δουλειές του και το πρόγραμμά του εκτός αν πραγματικά δεν σε ενδιαφέρει η συμμετοχή αλλά η τήρηση του πρωτοκόλλου, ότι έγινε δηλαδή μαζικό κάλεσμα και ενημέρωση σε προσωπικό επίπεδο με ειδοποίηση mail.

Αλλά ας κοιτάξουμε το ποτήρι μισογεμάτο και παραδεχτούμε ότι η ευαισθησία γύρω από στην τήρηση του πρωτοκόλλου είναι κάτι το παρήγορο.

Comments

1. On Thursday, March 4 2010, 22:50 by senius

Καλησπέρα κι εμένα μου ήρθε το ανω κείμενο, παρόλο που εδώ κι 7 μήνες έχω ban, και θα έχω ακόμα 8 μήνες.
Δηλαδή τώρα πρέπει να δηλώσω άτομα και να συμπαραστώ, ε?
ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Εχω κάνει συζητήσεις με παρα πολύ κόσμο εδώ και μήνες με πάρα πολύ κόσμο και όλοι επιλέξαμε να απέχουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την κατάντια.

Μήμυμα: Ειναι αργά πλέον οσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν καταστάσεις.

Προσωπικό μήνυμα: .Με το που θα με ξεκλειδώσουν από το ban, θα αφαιρέσω ότι έχει ποσταριστεί από ιδιοκατασκευές και όχι μόνο, στα οποία έχουν αναφερθεί από το όνομα μου.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν θα αναφερθούν νέες διαδρομές η κατασκευές στο sf τους.
Αλλωστε υπάρχουν άλλα, ελεύθερα forum, όπου μπορείς να εκφραστείς χωρίς βρικόλακες και ψευδαισθήσεις αυτών.

Αυτό έγινε μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση δεκάδων ανθρώπων, μήνες τώρα

senius.

2. On Friday, March 5 2010, 12:51 by commando

Ωραιος για να καταλαβουν ποσο επιζημιο ηταν τυποι ασχετοι και κομπλεξικοι να μπουν σε θεσεις moderator και admins και να καταστρεψουν το συλλογο και το φορουμ και την παρειστικη διαθεση,δεν πειραζει μπορει τα εγγονια μας να τον κανουν καλυτερο.

3. On Saturday, March 6 2010, 00:20 by commando

Εκτος που θα εχει πολυ πλακα που δεν θα πατησει κανεις μετα βιας συμπληρωνουν 3 taxi τα ενεργα μελη ηθελα να δω τα μουτρα του παπασαρκ με τη γραβατα που θα τον βαλει ο συλλογος να πληρωσει εισοδο.Ο παλαι ποτε συλλογος "ελατε μαζι μας ειτε ειστε ειτε οχι μελη"τωρα κρατα τα χιλιαρικα για παρτη του αυστηρα.
Δεν πειραζει και εγω λεω οτι για ολα φταιει η Μερκελ.Οσο για το αν ειμαστε της κερκιδας να δω ποια κερκιδα θα στριψει το γαλλικο κλειδι στην επομενες ανυπαρκτες εκδηλωσεις του δικτυου.
Δεν απαξιωσαμε εγω και ο σενιους το συλλογο ισως υπαρχει ενα μυστικο απο πισω ποιος ξερει αραγε...αλλα τοσο μισος εναντιον μας με εισαγγελικες ποινες σε κανενα συλλογο δεν ειδα,ουτε ΓΣΕΕ να ειμασταν....
Φιλουρες αντε και του χρονου στα νοτια η πιτα του Πασχα.

4. On Sunday, March 7 2010, 00:09 by Papashark

Αν ήταν στο ΤΕΙ, στο συνήθες παλιό καλό κλίμα, το παρεϊστικο, που έβλεπες παλιούς γνωστούς και δεν προλάβαινες να πας από πηγαδάκι σε πηγαδάκι, μάλλον θα πήγαινα, όπως πήγα πέρσυ και αγόρασα και λαχνούς.

Τώρα επιστροφή στα 80'ς, για να αφήσω τα λεφτά μου σε κάποιο άσχετο μαγαζί αντί για τον σύλλογο, και αντί για πηγαδάκια σε ροτόντες, No thanks....

Σε κάποια στιγμή έγραψε ο 7bpm, ότι το ΔΣ κρίνεται μόνο στην ΓΣ, δυστηχώς όμως κρίνονται κάθε μερά του απαντώ εγώ, και κρίνονται από τις πράξεις τους όπως κρινόμαστε όλοι μας.

Φοβάμαι ότι δεν θα έχει καθόλου κόσμο αύριο και ελπίζω να μην έχουν δεσμευτεί για ελάχιστο κόσμο στο μαγαζί και μπούν και μέσα καλά. Από την άλλη τους εύχομαι να έχουν επιτυχία γιατί στα αποκαϊδια τους, οι επόμενοι θα πρέπει να ξαναχτήσουν από την αρχή τον σύλλογο, και δεν ξέρω πια αν θα είναι καλύτερα να υπάρχει κάτι, ή να αρχήσουν εντελώς από το μηδέν.

Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε.

5. On Monday, March 8 2010, 09:06 by acoul

Το θέμα δεν είναι αν θα μαζευτεί κόσμος. Με όλα αυτά τα κερασάκια σχετικά με δώρα, λαχνούς, λαχεία, λοταρίες κλπ. κόσμος πιθανά να μαζευτεί.

Το ζήτημα είναι πόσοι από αυτούς που θα μαζευτούν κατέχουν το αντικείμενο του AWMN, και όταν αναφέρομαι στο αντικείμενο δεν μιλάω για τον τρόπο που κατεβάζει κανείς torrents, και κατά πόσο ο κόσμος αυτός μπορεί να θεωρηθεί ότι επάξια μπορεί να αντιπροσωπεύσει το δίκτυο του AWMN!

Ο στόχος θα πρέπει να είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα και ας λέει ο ggeorgan χαριτολογώντας ότι η ποσότητα έχει μια ποιότητα όλη δική της.

6. On Monday, March 8 2010, 09:16 by acoul

και για του λόγου το αληθές:

From klarabel (μέλος Δ.Σ.)
---
Ευχάριστη εκπληξη ήταν και παρουσίες που δεν περίμενα, όπως επίσης φίλοι και συγγενείς πολλών μελών που γνώρισα απο κοντά.
---

From nvak
---
Μακρά η καλύτερη κοπή πίτας , παρά την σχετικά μικρή συμμετοχή.
Αλλαγή στο κλίμα με αρκετά έντονη την θηλυκή παρουσία και τα πιτσιρίκια.
Νέα πρόσωπα και ηχηρές απουσίες.
---

7. On Tuesday, March 9 2010, 11:55 by nikpangr

On Sun, Mar 7 2010, 00:09 by Papashark:Τώρα επιστροφή στα 80'ς, για να αφήσω τα λεφτά μου σε κάποιο άσχετο μαγαζί αντί για τον σύλλογο, και αντί για πηγαδάκια σε ροτόντες, No thanks....

MEΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ LEECHERS.AWMN....
--
Sun 22:28: papashark όπως είπε και ο nvak, η καλύτερη κοπή πίττας ever !
Sun 22:21: papashark osoi den irthan exasan
Sun 22:21: papashark megali epitixia, kapoy sta 230 atoma, apo ta opoia sxedon 150 meli tis koinotitas
Sun 22:20: papashark na moy peis afoy eimastan oloi stin pitta ti perimeneis
Sun 22:20: papashark nekra simera to leechers...
--
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ....
Καλημέρα σας....

8. On Tuesday, March 9 2010, 20:03 by acoul

από ότι μου είπε ο gfan στο τηλέφωνο που παρευρέθηκε στο ευτυχές γεγονός, δεν υπήρχε ίχνος από papashark, smarag κλπ.

Αντίθετα έκπληξη προκάλεσε η παρουσία romias.

Προσωπικά δεν είχα καμία όρεξη και κέφι για το όλο σκηνικό, κάποιοι καρεκλοκένταυροι την έχουν δει κέρβεροι με τα πόστα. Ένας σύλλογος όμως χρειάζεται ανοίγματα, πολυφωνία και όχι ... "προστασία" και "face control".

να είμαστε καλά.