το μαγαζάκι AWMN

ή διαφορετικά: γιατί είναι αστείοι όσοι ονειρεύονται χαρτζιλίκι ακούγοντας την λέξη AWMN !!

το νερό προσπάθησαν να το πουλήσουν και μάλλον τα κατάφεραν, τον αέρα το παλεύουν ακόμη ... είναι όμως κάποια βασικά πράγματα που απλά δεν πουλιούνται !! Ένα από αυτά είναι και το ελεύθερο και ανοικτό δίκτυο του AWMN που τελευταία πολιορκείται από αποτυχημένους και κακής ποιότητας businessmen, salesmen, managers, προέδρους, πολιτικούς ακόλουθους, CEO και το κακό συναπάντημα. Είχαμε δεν είχαμε καταφέραμε να μαζέψουμε όλη αυτή τη φύρα ...

Άτομα που θέλουν και εποφθαλμιούν να κάνουν κουμάντο και να παίρνουν αποφάσεις για όλους τους υπόλοιπους χωρίς να ρωτούν ή νοιάζονται για τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Η λύση απλή, αδιαφορία απόλυτη. Σαν να μην υπάρχουν οι αυτόκλητοι και αυτοδιόριστοι εκπρόσωποι, οικοπεδοφάγοι και τα συναφή.

Όσο το AWMN παραμένει ελεύθερο και αδέσμευτο δεν έχει να φοβάται τίποτε. Απόλυτη αδιαφορία για τους παπάδες και πολιτικούς μνηστήρες που ορέγονται μάσα και εξουσία !!

Κανένας σύλλογος δεν μπορεί να επιβάλει απολύτως τίποτε στο ελεύθερο και ανοικτό δίκτυο του AWMN ούτε μπορεί να εκβιάσει καταστάσεις. Ένα σωματείο οφείλει να προδιαθέτει θετικά προκειμένου να υπάρχει συμμετοχή στα κοινά. Το ότι απέτυχε και τώρα θέλει να φορέσει τα ράσα του παπά και να κουνάει απειλητικά το χέρι είναι για γέλια ή οι τελευταίοι σπασμοί πριν το τέλος προκειμένου να υπάρξει μια ή και περισσότερες νέες αρχές !!