Νια ΤΑ

Μήπως περιμένουμε πολλά από τους νεότερους προκαλώντας τους σημαντική δυσφορία, βάρος και πονοκέφαλο; Κάνοντας μια αυτοκριτική στο προηγούμενο δημοσίευμα πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είναι απαραίτητο οι παλαιότεροι κόμβοι δικτύου στο AWMN να ήταν/είναι ποιοτικά καλύτεροι από τους νέους που εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Ίσως οι παλαιότεροι κόμβοι που παραμένουν μέχρι σήμερα σε λειτουργία να έχουν ένα αυξημένο αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης απέναντι στο δίκτυο, και αυτό να μην είναι τόσο ξεκάθαρο στους νέους (λιγοστούς τονίζω) κόμβους που εμφανίζονται, αλλά δεν είναι κανόνας ότι οι παλαιότεροι κόμβοι ήταν απαραίτητα καλύτεροι.

Η αναφορά μου ήταν περισσότερο στην όρεξη και διάθεση παρά στο αποτέλεσμα. Αν και εφόσον βρεθούν νέοι με αντίστοιχη όρεξη και διάθεση πιστεύω πως θα συναγωνιστούν επάξια και πιθανά ξεπεράσουν την ποιότητα των προηγούμενων.

Το διαχρονικό ερώτημα παραμένει στο κατά πόσο θα βρεθεί αυτό το νέο δυναμικό προκειμένου να συνεχιστεί το εγχείρημα και ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.